Många ungdomar vänder sig till influencers för att ta reda på vad som är moderiktigt just nu. Det finns influencers inom alla områden, bland annat inom mode. En modeinfluencer jobbar med att visa upp klädesplagg genom sina kanaler. Det finns många som är värda att följa för dig som är intresserad av att få daglig inspiration på olika utstyrslar. I denna del får du veta mer om några av de allra största.

Kylie Jenner

En av världens största influencers är Kylie Jenner. Kylie föddes år 1997 och slog igenom i TV-programmet keeping up with the Kardashians. Idag är Kylie en stor modeikon och har sitt egna sminkmärke.

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso föddes år 1994 och är en svensk influencer. Hon slog igenom i tv-programmet Wahlgrens värld och har även hon sitt egna sminkmärke. Förutom att hon har sitt egna sminkmärke visar hon ofta upp olika samarbeten från olika klädmärken och är en av Sveriges mest följa influencers.

Cole Sprouse

Cole Sprouse är en amerikansk skådespelare och influencer. Han föddes år 1992 och slog igenom redan som barn som skådespelare. Idag har han hela 36 miljoner följare på Instagram där han postar modebilder.